top of page
ОСТАНЕТЕ ТОПЛО ИЛИ ЛАДЕН - Задржете ја температурата на избраниот пијалок подолг временски период кога ќе изберете Juro. Секој пијалок што е топол, како кафето, може да остане топол до 6 часа. Поладните пијалоци (т.е. лимонадата), можат да останат ладни до 24 часа. Висококвалитетниот нерѓосувачки челик и дизајнот на изолација со двојни ѕидови гарантираат дека вашиот пијалок може да остане топол или ладен со текот на времето. Држи 20 oz. Само перење на рака.

20 Оз не'рѓосувачки ролна

SKU: 6c341828
$37,25Price
    bottom of page