top of page
Издржлива вакуумска конструкција од не'рѓосувачки челик со двојни ѕидови со бакарна изолација, која овозможува вашиот пијалок да остане ладен до 48 часа и топол најмалку 12 часа. Конструкцијата исто така спречува кондензација на надворешната страна на шишето. Во тренд, издржлива облога во прав. Капак со завртка од нерѓосувачки челик, отпорен на истурање, со интегрирана слама и издржлива рачна јамка од нерѓосувачки челик. Широк отвор за удобно полнење и истурање. Совршено за коцки мраз. Одговара на повеќето стандардни држачи за чаши за автомобил. Карактеристики: Држи 25 oz. Забелешка: Не се препорачува пиење топли пијалоци со слама. Отстранете го капакот за да дозволите пијалокот да се излади.

25 Оз вакуумско изолирано шише за вода

SKU: 1600-36-GFN
$42,50Price
    bottom of page