top of page
Со оваа футрола за airpod, никогаш повеќе не треба да се грижите дали ќе ги испуштите вашите Airpod. Футролата совршено се вклопува со обичните и безжично футроли за полнење за AirPods. Направен од премиум TPU, ги штити вашите AirPods од удари, падови и гребаници.

Случај Airpod

SKU: AP-CS-CNSL-GFN
$17,00Price
    bottom of page